Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Dopust v apartmaju na Hrvaškem

Pri nas bi skoraj rekli, da nam letos vreme za dopust ni naklonjeno. V bistvu je tako, odvisno kam želite iti na dopust. Apartmaji Hrvaška so verjetno boljša odločitev kot pa preživeti dopust doma pred kavčem. Apartmaji Hrvaška imajo na stotine apartmajev praktično po celi Hrvaški, zato so apartmaji Hrvaška tudi eno zelo dobrih odločitev za marsikaterega izmed nas. Moram pa povedati, da sem letos že bila na dopustu in prav apartmaji Hrvaška so me lepo presenetili. Poleg udobja, so tudi ljudje zelo prijazni, domačini te praktično gledajo kot, da si njihov.

Če vas zanima kje so ti apartmaji Hrvaška kjer sem uživala jaz, je to Fažana. V bistvu nekaj kilometrov pred Pulo.  Vreme je bilo kar v redu, bilo je tudi malce dežja, vendar ne toliko, da se ne bi mogli kopati, sprehajati in imeti zelo lepo. Poleg morja, ki ga, verjamem, da vsi imamo zelo radi, imajo tudi razne parke, sprehajalne steze, tržnice, kjer lahko kupimo vse malenkosti, od spominčkov, brisač, torbic, ogrlic, raznih otroških igrač. Apartmaji Hrvaška nam ne prinesejo le tega, da smo v vodi in se sončimo, ampak tudi to, da uživamo z družino in prijatelji, se spočijemo za nadaljnje delo in oddahnemo od vseh problemov, kar je  pa zelo pomembno tudi za naše zdravje in počutje. Vsak si zasluži počitek in miren dopust, saj je to nekaj lepega, ki čakamo na to celo leto. Nekateri si privoščijo dopust večkrat na leto, drugi le enkrat. Odvisno od človeka in njegovega finančnega stanja.

Vsi apartmaji Hrvaška pa so na voljo pri različnih turističnih agencijah, ki nam poleg apartmajev na Hrvaškem nudijo tudi destinacije v druge bolj oddaljene države sveta.

Go Back

Comments for this post have been disabled.