Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Poslovalnice podjetja Agio

V Sloveniji je kar nekaj podjetij, ki nudijo rent a car. Med temi podjetji je tudi Agio rent a car, ki vam nudi tudi 24 urno asistenco na cesti. Poleg tega pa gre za enega izmed najcenejših ponudnikov rent a car v Ljubljani. Njihovo poslovalnico lahko najdete na Celovški cesti v Ljubljani in tudi na Brniku (letališče Jožeta Pučnika). 

Golf 7

Rent a car Agio poslovalnica na Brniku je najbolj primerna za tiste osebe, ki prispejo na letališče, torej za tujce. Tujci so navajeni na to, da imajo rent a car povsem zraven letališča in zaradi tega imajo tista podjetja, ki se z rent a car ukvarjajo, in imajo poslovalnico povsem zraven letališča tudi bistveno večjo prednost od podjetij, ki so od letališča oddaljeni tudi 5 km, saj tako tisti, ki avto potrebuje moral najprej klicati taksi in šele potem si bi lahko avto izposodil. 

Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti ene izmed glavnih prednosti, ki jo ima rent a car Agio in to je ta, da vam lahko vozilo, ki ga želite najeti tudi brezplačno dostavijo do oddaljenosti 20 km od njihove poslovalnice. Poleg tega, da si pri njih lahko sposodite avtomobil, pa vam nudijo tudi izposojo kombiniranih vozil za prevoz tovora ali kombiniranih vozil za prevoz oseb in sicer z osmimi sedeži plus voznikov sedež. Vozila, ki jih nudijo pa so tudi tehnično povsem brezhibna in tako vam ni potrebno skrbeti za to, da bi se vam med vožnjo lahko zgodilo kaj takšnega, da bi se vam vozilo pokvarilo.

Go Back

Comments for this post have been disabled.