Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Kako s stiroporjem privarčevati

Stiropor - Stireks vam pomaga pri zmanjševanju mesečnih stroškov? Zakaj pa ne. Stiropor vam lahko prinese ogromno. Ker je stiropor odličen toplotni izolator vam lahko resnično zmanjša mesečne stroške za ogrevanje. Resda je cena, ki jo namenite stiroporju, kar velika, vendar pa je potrebno vedeti, da se dolgoročno gledano ta naložba zares splača. Če nam stiropor pomaga, da bomo imeli manjše stroške pri mesečni porabi za ogrevanje je to res takšna naložba, ki se nam bo obrestovala.

 Vsaka hiša, ki se na novo gradi se tudi fasada oblaga s stiroporjem, ki nam potem zadržuje toploto v hiši ali stanovanju in nam tako zmanjša mesečne stroške za ogrevanje. Tako kot se pod gips plošče v notranjih prostorih namešča steklena volna, ki ravno tako zadržuje toploto, se tudi na zunanji del, se pravi na fasado namesti stiropor. Sedaj ne boste videli več delavcev, ki obnavljajo ali gradijo hišo, da bi fasado naredili brez, da bi jo prej obložili s stiroporjem, razen če stranka sama ne želi hiše z zunanje strani obložiti s stiroporjem. Takšnih ljudi je verjetno malo ali pa jih mogoče sploh ni, saj se ljudje zavedajo, da je to sedaj že stalna praksa in se stiropor namešča na vse fasade.


Če ne veste kje stiropor lahko dobite potem se obrnite na podjetje Stireks, ki vam nudi veliko izbiro stiroporja, ki vam bo zares pripomogel k zmanjševanju mesečnih stroškov za ogrevanje. To je zares naložba za katero vam ne bo nikoli žal.

Go Back

Comments for this post have been disabled.