Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Učinkovito hujšanje

Ste si že kdaj želeli olajšati hujšanje s pripomočki kot so shujševalna prehranska dopolnila, kapsule ali napitki, pa niste bili prepričani on njihovi učinkovitosti ali pa ste slišali o škodljivih stranskih učinkih, ki jih povzročajo tovrstni nekvalitetni produkti? Z nakupom v spletni trgovini Wellneo si lahko svoje hujšanje olajšate s prehranskimi dopolnili, fitnes pripomočki, ki so izdelani iz naravnih sestavin. Opis nekaterih izdelkov vam bo olajšal pot do lepše predvsem pa do bolj zdrave teže.


-    Wellneo Slim Sip je odličen osvežilni napitek, ki podaljšuje občutek sitosti ob enem pa na zdrav način uravnava nivo holesterola. Z uporabo je hujšanje olajšano do te mere, ne boste občutili lakote, ki je običajno glavni vzrok za prekinitev shujševalne diete.


-    Go4Slim dietni meni je okusen in odličen shake, ki ga uporabljate kot nadomestek obroka. Hujšanje s tem napitkom bo še večji užitek za vse, sladokusce saj ima okus po čokoladi, poleg tega pa je popolnoma naraven, brez umetnih barvil in sladil.
-    40 Days Diet paket vsebuje 80 kapsul obogatenih z vitaminom C, niacinom, vitaminom B6 ter minerali, ki bodo polnili vaše telo z energijo tudi v času ko hujšanje postane najbolj naporno za telo in tudi psihološko stanje.


-    Go4slim Slimmies je najbolj všeč uporabnikom, ki trpijo zaradi pomanjkanja sladkorja v času shujševalne diete. S tem produktom se boste sladkali iz izgubljali kalorije ob enem. V pakiranju dobite slastne toffee žvečljive, čokoladne bombone, ki bodo potešili še tako zahtevne sladokusce.


-    Go4Slim detox čaj: Svojo shujševalno dieto lahko izkoristite tudi za očiščevanje svojega telesa. Go4Slim detox čaj bo izboljšal vašo jetrno funkcijo, pospešil prebavo in spodbudil boljše splošno počutje v času shujševalne diete.

Go Back

Comments for this post have been disabled.